Proces prisutnosti

 

 

“Proces prisutnosti” knjiga Michael Brown-a (www.carobnaknjiga.rs) je jedna od onih koje menjaju život. Sledi je “Alhemija srca” koja produbljuje znanja stečena prolaskom kroz Proces.

Proces prisutnosti nam otkriva mehanizme za oslobađanje od tuge, besa i straha, kao i raznih vrsta zavisnosti i nudi jednostavan, praktičan pristup dostizanju i održavanju unutrašnjeg mira u svetu ubrzanih promena, nemira, konflikata i haosa. Poziva nas da iskusimo svesnost sadašnjeg trenutka kao način života, kao naš svakodnevni prilaz životu na ovoj planeti. Proces prisutnosti, jednom ili više puta urađen, praktično postaje način života.

Iako je proces sam po sebi individualan i jedinstven za svakog ponaosob, ponekad je dobro razmeniti iskustva. Prolazeći i sama kroz proces prisutnosti nekoliko puta, shvatila sam važnost podrške mojih prijateljica i prijatelja koje su se takodje upustili u istu avanturu. Upravo iz tog razloga smo formirali grupu za razmenu iskustava tokom prolaska kroz proces.

3 x 10 nedelja svakodnevne posvećenosti jednostavnim vežbama disanja i svemu onome što ih prati je dug period i podrška ljudi koji već imaju iskustvo u tome je vrlo dragoceno.

Ukoliko se pripremate da pristupite Procesu prisutnosti ili imate iskustvo koje želite da podelite, dobrodošli!

Za detalje javite se na 063 104 25 77 ili na e-mail: snjezana@radosneradionice.com