Knjige

“Anđeli za početnike” – vodič za poverenje u život i u sebe

„Anđeo!“ reći ćemo svi kad vidimo usnulu bebu u kolevci sa ručicama podignutim iznad glave.

Anđeo je reč koja u sebi nosi najviše ljubavi i nežnosti posle reči ljubav i nežnost. A ko su i šta su andjeli? Svi smo čuli za anđele i bar nekada i sami pomislili na njih. Divimo im se kad ih vidimo na slikama. Većini ljudi reč anđeo u bilo kom kontekstu izmami osmeh na licu i, gotovo sigurno, i u duši. Naša tela i naše duše dobro znaju da su anđeli Radost. A koliko zapravo mi, naš um, znamo o njima i o tome kako mogu da nam pomognu na našem putu ka sebi, na osvešćivanju (važnosti) sopstvene duhovnosti?

Ako duhovnost razumemo kao povratak autentičnom, izvornom i jedinstvenom sebi, svome biću, da, došlo je vreme da se vratimo sebi. Puteva je mnogo, jedan od najradosnijih jeste uz pomoć i podršku sveta anđela.

Ukoliko vas privlače priče o anđelima ili ste vođeni da svoju duhovnost istražujete i razvijate uz pomoć anđela, a ne znate kako, a i bez obzira na to da li ste religiozni ili ne i kojoj religiji pripadate, onda je ovo prava knjiga za vas. Šta god da je vas lično motivisalo da počnete sa proučavanjem anđela i da se više svesno družite sa anđelima, znajte da ste u dobrim rukama!

U ovoj knjizi ćete dobiti osnovne informacije o anđelima i arhanđelima, o komunikaciji s njima u svakodnevnom životu, kao i primere njihovog načina rada iz ličnog iskustva autora.

Iz knjige “Anđeli za početnike” autora Snježane Sredojević, izdavač Leo Commerce www.leo.rs

Knjigu sa potpisom autorke možete poručiti na e-mail snjezana@radosneradionice.com (cena din. 550 plus poštarina)

Subpages