HYL “(Za)volite sebe – iscelite svoj život” – intenzivna dvodnevna radionica

 

HYL Intenzivna dvodnevna radionica kreirana iz učenja i iskustva Louise Hay

 “(Za)Volite sebe – iscelite svoj život”  

 

Ukoliko osećate da ste spremni da se menjate, učinite nešto vrlo lepo i korisno za sebe i time i za drage ljude oko sebe, dobrodošli! Menjamo se, ne zato što nismo već sad dovoljno dobri, nego zato što želimo nova iskustva u svom životu!

Louise Hay je, svojom filozofijom i knjigama pomogla mnogim ljudima širom sveta. Na radionici koja se odvija u udobnom, zaštićenom i za sve učesnike bezbednom okruženju, u maloj grupi ljudi koji su takođe svesni lične potrebe za radom na sebi, dobićete razumevanje i podršku da slobodno zavirite u svoje srce, oslobodite se ljutnje, krivice, besa, oprostite sebi i drugima, te s radošću krenete dalje i bolje.

Upoznaćete osnovne principe filozofije Louise Hay, osvestiti vezu našeg tela, emocija i intelekta, zagrliti svoje unutrašnje dete, te kroz proces opraštanja i oslobađanja sebe od nekorisnih i nepodržavajućih ličnih uverenja, otvoriti neka nova vrata u sebi i pustiti radost u svoj život. I najvažnije – naučićete kako da volite i prihvatite sebe na pravi način, što je uslov za život ispunjen radošću, srećom koja dolazi iznutra.

Broj učesnika radionice je ograničen (max.10 učesnika).

Cena radionice je Eur 180.

Za ponovno učešće na radionici cena je niža 50%.

Uplatom akontacije od Eur 30 rezervišete svoje mesto za ovu radionicu. Prijavu sa imenom i brojem telefona molim Vas pošaljite na e-mail: snjezana@radosneradionice.com

Hvala! Radujem se Vašem dolasku!

Za sva eventualna dodatna pitanja javite se na e-mail: snjezana@radosneradionice.com i tel. 063 104 25 77

Radionicu s ljubavlju vodi Snježana Sredojević, licencirani HYL trener i HYL coach

snjezana@radosneradionice.com